Анекдоти » Історії » Пригоди лейтенанта Залупи в Придністров'ї

Пригоди лейтенанта Залупи в Придністров'ї

1 242 0
+16
 

Гостросюжетний серіал від НТВ "Охота на Хімарсъ". В головній ролі Міхаіл Порєчєнков. 

"Лейтенант Сємьон Залупа, відомий глядачу за серіалом "Залупа в Сірії", отримує нове завдання: викупити в украАінскіх нацбатальйонів ракетну систему Хімарс та доставити її на червону площу...

Завдання лейтенант отримує прямо у Кремлі, де Сєргєй Шойгу особисто передає йому чемодан з мільйоном доларів. 

Але пілот, який має десантувати Залупу над Україною, боїться літати над Україною та боїться про це сказати Залупі. Тож замість Одеси скидає Залупу над Придністров'ям.

Залупа презимляється прямо у фургон бродячого цирку десь під Тирасполем, де його оточують бородаті жінки, люди з двома головами та триметрові велетні. Залупа зберігає спокій, бо ці люди виглядають як типові українці з сюжетів російського телебачення.

Залупа показує циркачам чемодан та на ламаній українській каже ГРОШИ, потім обводить рукою поле та каже ДЄ ОРУЖЄ. За жадібним близком в очах жонглера табуретами Залупа розуміє, що це і є продавці Хімарсів. За характерним акцентом циркачі розуміють, що перед ними залупа.

Після підписання угоди з купівлі-продажу на спині шпагоковтача, з’ясовується, що Шойгу переплутав чємодани. Тож лейтенант Сємьон Залупа вимушений куплять Хімарс за чемодан гівном. В той час як Володимир Путін вже тиждень сере у діпломат з мільйоном доларів.

На заперечення, що лайно Путіна чогось та коштує, лейтенант Залупа отримує по єбалу від дресерувальника вужів. Після чого втрачає свідомість, військовий квиток та пам'ять.

Проходить 10 років. Лейтенант Сємьон Залупа подорожує у клітці бродячого цирку випаленою пустелею, яка колись була Золотим кольцом. Зрідка він питає зустрічних пєлєгрімів, бомбілі лі оні Донбас і відєлі лі оні Хімарс?

І коли чує у відповідь - "гагага, це шо, справжній живий москаль?" - ображено відвертається до стіночки, кладе голову на чемодан зі скам‘янілим лайном, робить глибокий вдих та втішає себе думкою, що, можливо, він остання людина на планеті Земля, яка ще пам‘ятає, як пахне росія.

by Макс Щербина

 
 
 
 
 

Реклама:

Пригоди лейтенанта Залупи в Придністров'ї
| Історії «Анекдоти козацькі»
 

СХОЖЕ ЗА ЗМІСТОМ:

➦ Повипендрювався пілот літака

Airbus А380 пролітає над Атлантикою зі швидкістю 800 км / год на висоті 16 000 км, поруч раптово з'являється Винищувач Eurofighter. Пілот винищувача сповільнюється, йому теж нудно довго летіти над океаном, летить поруч з

➦ Водій маршрутки з почуттям гумору

Сиджу один в маршрутці, водій сідає в салон, каже: - Ша поржем ... Маршрутка забивається народом, всі обурюються, де цей придурок водій ходить, а він разом з ними обурюється. Потім каже: - А на фіга нам водій, Я сам вас

Залишити свій коментар:
 
https://snu.in.ua/
 

Останні дописи:

 
Серпень 2024 (7)
Липень 2024 (5)
Червень 2024 (1)
Травень 2024 (7)
Квітень 2024 (4)
Березень 2024 (7)
 
 
 
 

➦ Я коза соси сосок.

Йде коза з дому і каже козенятам:
- Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла.
А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить:
- Я коза соси сосок.
А козенята йому у відповідь:
- Соси хуй, у нас глазок!

 
 

➦ Мученик науки

Повернувся першокласник із занять додому.
Ніс в чорнилі, мов мазнули квачиком по ньому.
— Що з Тобою, мій синочку? — засміялась мати.—
Та невже ти в школі носом учишся писати?
— Смійся, смійся,— каже хлопчик.— Зараз ти заплачеш,
Коли двійку у моєму зошиті побачиш.

Наш сайт це передусім підбірка найкращих приколів та жартів. Велика увага присвячується розділу - Анекдоти, де ми намагаємого постити щодня лише вибрані твори українською мовою.

Cайт анекдоти anekdot.kozaku.in.ua:

Видасть Вам щодня порцію свіжих анекдотів українською мовою, які мають такі якості:

  • - Легко запам'ятовується: не варто докладати багато зусиль для оволодіння його змісту.
  • - Простота і зрозумілість.
  • - Високий шанс схвалення гуморески.
  • - Гарантія гарного настрою.